Prevođenje "trener za fitness" na indonezijskom jeziku:


  Rječnik Hrvatski-Indonezijski

Trener - prijevod : Trener - prijevod : Fitness - prijevod : Trener za fitness - prijevod : Fitness - prijevod : Trener - prijevod : Trener - prijevod : Trener - prijevod : Trener - prijevod :

Ads

  Primjeri (Vanjski izvori, nije komentiran)

Trener je čuo za tebe.
Pelatih telah mendengar semua tentang Anda.
Tu imamo jednu impresivnu fitness oblikovanu.
Yang ini menarik.
Trener Willis.
Pelatih Willis.
Jedan dobar trener za četiri godine.
Salah satu pelatih yang baik selama empat tahun.
Trener i konja.
Pelatih dan Kuda.
lzišao je trener.
Pelatihnya ada di lapangan.
Izgubio sam je, trener je prebrz za mene.
Aku menghilangkannya. Pelatih mengejarku.
Trener je u pravu.
Pelatih benar.
Trener Willis me napao!
Pelatih Willis menyerangku!
Trener je pokazao osjećaje.
Pelatih punya emosi.
Sad, ovo je tvoj trener.
Sekarang , ini adalah pelatih ente .
Trener, učenici, čak i profesori.
Pelatih, muridmurid, bahkan para guru.
To nije Drakeova, već trener.
Bukan Drake.
Oblikovan je da bude robot trener za ishranu i vježbu.
Robot ini dirancang sebagai robot diet dan pelatih olahraga.
Trener od kojega svi ocekujemo da izvuce RydeII iz sedmogodisnje krize, nas trener CaIhoun.
Pelatih kita semua tergantung pada untuk menarik Rydell dari kemerosotan tujuh musim, kita sendiri Coach Calhoun.
Trener i konja, kazao je Teddy.
Pelatih dan Kuda, ' kata Teddy.
POGLAVLJE XI u trener i konja
BAB XI DI Coach and Horses
Trener gotovo može voziti ispod njega.
Pelatih hampir bisa berkendara di bawahnya.
Pa vas trener ne uči tenis!
Si Pro Itu pasti mengajarimu hal lain selain tenis.
Majka je tim, otac je trener.
Sang ibu adalah tim . Sang ayah adalah pelatih .
Trener želi da ojačam trbušne mišiće.
Pelatih bilang aku harus bekerja pada abs saya .
Trener je samo jedan veliki šupak.
Dia semakin kurang ajar.
Trener kaže da su veoma darovite.
Pelatihnya mengatakan dia tak pernah melihat hal seperti ini.
Trener i konja nasilno plamena svoje čovječnosti.
Pelatih dan Kuda keras menembak keluar kemanusiaan nya.
Njegov trener? Kaže da ništa nije znao.
Katanya dia tidak tahu apaapa '.
Na proljeće bio bih trener ekipe bejzbola.
Aku menjadi pelatih basket saat musim semi.
Pokemon nemože biti Pokémon trener, nema šanse!
Pokémon takkan bisa jadi Master Pokémon! Tidak mungkin!
Zato što sam ja trener. Upast ćeš poslije.
Karena aku pelatih. aku akan menempatkanmu nanti.
I njezin trener, Jacoba Brink, klizačica svjetske klase.
Jacoba Brink, Mantan Skater Terbaik Dunia.
Bacači ne moraju raditi šta im trener kaže?
Quarterbacks tak harus melakukan apa yang pelatih katakan?
Šta? Trener mi je dao nešto da dam tebi.
Pelatih memberimu sesuatu
Pitam se šta će trener reći na sve ovo.
Penasaran apa yang Pelatih pikirkan tentang ini.
Trener ga još pokušava osvijestiti. Da se barem pomakne.
Pelatih masih mencoba menyadarkan Tidwell.
Trener Willis i gđa Olson su napali gđicu Harper.
Pelatih Willis dan Bu Olson menyerang Bu Harper.
Organizira ga moj gospodar, najbolji Pokemon trener na svijetu.
Pertemuan itu akan diketuai oleh tuanku, pelatih Pokémon terhebat di dunia, di tempatnya di pulau baru.
Trener Barker morao bi misliti o predaji. Očekujte neočekivano, momci.
Jika Pelatih Barker mempunyai akal, dia harus berpikir kena denda ... selama setengah nomor dua.
Ni jedan vredniji trener ne bi htio da radi sa njim.
Dan setiap pelatih yang layak manapun tidak akan ada hubungannya dengan dia.
Okrenuo se kutu crkve, a režirao svoj put do trener i konja.
Ia berbelok di sudut gereja, dan diarahkan ke jalan Pelatih dan Kuda.
I u marketingu i kao prodavač i predavač i pomoćnik i trener.
Dan saya bekerja sebagai tenaga pemasaran dan penjualan. sebagai konsultan, sebagai ahli muatan, dan mengisi pelatihan.
On je zaustavio u podnožju je trener i konja korake, i, prema g.
Dia berhenti di kaki Coach and Horses langkah, dan, menurut Mr
Trener je doznao da sam Ariel kasno doveo kući i odmah sam problematičan!
Pelatih tahu aku membawa Ariel pulang larut, jadi aku pembuat masalah, 'kan?
Trener je u pravu, Done. Ove tipove nije briga hoćemo li pobijediti ili ne.
Mereka tak peduli jika kita menang atau kalah.
Nevidljivi čovjek zabavlja za malo je razbijanje svih prozora u je trener i konje , a zatim je potisak rasvjete kroz salon prozor
The Invisible Man menghibur diri untuk sementara waktu dengan melanggar semua jendela di yang Coach and Horses, dan kemudian ia menyodorkan lampu jalan melalui jendela ruang tamu
Kako bi se osjećao da ti, pred svim igračima, trener kaže da igraš poput djevojčice?
Bagaimana perasaanmu jika di depan seluruh pemain lainnya pelatihmu berkata kamu bermain seperti anak perempuan?
On je raspoređen u trener i konja više mrtva nego živa, i baca mu telećak dolje.
La terhuyung ke dalam Coach and Horses lebih mati daripada hidup, dan melemparkan his portmanteau bawah.